nyheter

Scintillator Array fra Kinheng

Kinheng tilbyr ulike arrays for sluttapplikasjon.

Vi kan tilby CsI(Tl), CsI(Na), CdWO4, LYSO,LSO, YSO, GAGG, BGO scintillasjonsmatriser.Basert på applikasjonen er TiO2/BaSO4/ESR/E60 mye brukt som reflekterende materiale for pikselisolering.Vår mekaniske prosessering holder den minimale toleransen for å optimalisere arrayens fysiske egenskaper, inkludert toleranse, dimensjon, minimal kryssprat og ensartethet etc.

Type: Lineær matrise (1D) eller Matrix matrise (2D)

Vi kan tilby deg:

● Minimal pikseldimensjon tilgjengelig

● Redusert optisk krysstale

● God enhetlighet mellom piksel til piksel/ array til array

● TiO2/BaSO4/ESR/E60

● Pixel Gap: 0,08, 0,1, 0,2, 0,3 mm

● Ytelsestesting tilgjengelig

● Minimum pikselstørrelse er 0,2*0,2 mm

● Tilpasning er tilgjengelig i henhold til parameter

GAGG-arrayer

GAGG (Gd3Al2Ga3O12) er en type scintillatormateriale som har blitt stadig mer populær i strålingsdeteksjonsapplikasjoner på grunn av dets høye lysutbytte, raske responstid og utmerkede energioppløsning.Det er spesielt nyttig for gammastrålespektroskopi, der nøyaktig måling av gammastråleenergier er nødvendig.

GAGG-matriser har mange bruksområder innen områder som kjernefysikk, medisinsk bildebehandling og hjemlandssikkerhet.For eksempel kan de brukes i positronemisjonstomografi (PET) skannere, som brukes i medisinsk bildebehandling for å visualisere distribusjonen av radiosporere i kroppen.GAGG-arrayer kan også brukes i strålingsportalmonitorer for å oppdage og identifisere potensielle kilder til stråling på flyplasser, havner og andre transportknutepunkter.

LYSO array

LYSO-matriser kan brukes i lignende applikasjoner som GAGG-matriser, for eksempel PET-skannere og strålingsportalmonitorer.De kan også brukes i andre typer bildebehandlingssystemer, for eksempel gammakameraer og SPECT (single photon emission computed tomography) skannere for medisinsk bildebehandling.

Hovedfordelen med LYSO fremfor GAGG er dens høyere tetthet og atomnummer, som gjør den mer effektiv til å oppdage gammastråler.Imidlertid er LYSO også dyrere enn GAGG og har noen begrensninger når det gjelder temperatur og strålingshardhet.

Totalt sett er både GAGG- og LYSO-arrayer viktige verktøy for strålingsdeteksjon og bildebehandling i en rekke applikasjoner, og utvikles kontinuerlig for enda bedre ytelse og allsidighet.

lyso array

GAGG-array

GAGG-array

LYSO array


Innleggstid: mai-05-2023